Saç Ekimi Tavsiyeleri

4
3038

Saç dökülmesiyle karşı karşıya olup ve saç ekimi operasyonunu düşünen bireyler için saç ekimi yapacak olan doktoru veya kliniği seçerken bazı durumlarda kesinlikle dikkat edilmesi gerekmektedir. Saç ekimi operasyonlarında geri dönüş bazı problemleri beraberinde getireceğinden, bu konuyu dikkate almasınız tavsiye ederim.

Saç ekimi operasyonuna karar verdiğinizde ilk olarak internet üzerinden geniş bir araştırma yapılması sizin için faydalı olacaktır. İnternet üzerinden online formlara ulaşabilir ve ekim işlemini yaptırmayı düşündüğünüz saç ekimi merkezi hakkında olumlu ya da olumsuz yorumları okuma şansına ulaşabilirsiniz. Saç ekimi merkezini araştırmanın en iyi yolu daha önce orada saç ekimi yaptıran kişilerden bire bir yüz yüze görüşerek bilgi almanızdır. Bireyden saç ekimi uygulamasının nasıl geçtiğini ve operasyondan memnun olup olmadığını, fiyat aralığı gibi bilgileri öğrenebilirsiniz. Bu tür bilgiler saç ekimi operasyonunu yaptıracağınız klinik hakkında karar vermenizi kolaylaştıracaktır.

Saç ekimi operasyonunu yaptıracağınız kliniği seçerken ekim işlemine bir estetik uzmanının katılıp katılmayacağını kesinlikle öğrenmelisiniz. Saç ekimi merkezinin ve ekim işlemini gerçekleştirecek olan doktorunda bu işlemi ne kadar yaptığı çok önemli bir konudur.

Çok yüksek ve uçuk fiyatlar söyleyen ve tek seansta binlerce saç ekimi yapıyoruz diyen saç ekim merkezlerinden de bence uzak durun. Çünkü saç ekimi uygulamasında tek seansta ekilecek saç kökü sayısı bellidir. Bunu üzerine çıkılabilme ihtimali tabi ki var. Ancak uzun süreli seanslardan alınacak olan performans ve verim bellidir.

Saç ekimi yaptırmadan önce elinizden geldiği kadar her şeyi ince eleyin sık dokuyun şunu unutmayın ki saç ekimi ameliyatlarında yapılan hataların düzeltilmesi için tekrar yapılan ameliyatlar hiç kolay olmaz ve daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir bunun için en başından dikkatli olmanızda büyük fayda vardır.

4 YORUMLAR

  1. Saç ekimi yaptırmadan önce internet ortamlarında çok geniş bir araştırma yaptım bunların dışında saç ekim merkezlerine giderek tavsiyeler aldım ve bunların sonucunda güzel bir sonuç aldım saç ekimi konusundan büyük bir bilgiye sahip olduktan sonra zaten en iyi seçimi yapacaksınız arkadaşlar bu yüzden bu tür tavsiyelere dikkat edin.

  2. Saç ekimi yaptırmadan önce ben bu tür yazıları okudum saç ektiren arkadaşlarımın tavsiyelerini dinledim internetten araştırmalar yaptım.

    Hocam gerçekten saç ekimi konusunda ince konulara değinmişsiniz emeğinize sağlık.

  3. Saç ekimi tedavilerinde en iyi yöntem hangisi arkdaslar? Ben sac ektirmeden bu durumdan kurtulmak istiyorum saç mezoterapisi ile saç dökülmesinden kurtulabilirmiyim acaba.

  4. Saç ekimi yaptırmak istiyordum araştırmaya başlamıştım öyle denk gelmiştim güzel sonuç alan arkadaşlar olmuş resimlerde öncesi ve sonrası fotoğraflar vardı yinede dört dörtlük olacağına inanmamıştım. Ekim yaptırdıktan sonra gördüm ki yazılanların hepsi doğruymuş gerçekten dört dörtlük bir ekim yapıldı fue tekniği ile ekim yapıldı şimdi 8. ayımdayım ve çok memnunum halimden.

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.