Doğal saç ekimi

3
2282

Saç ekimi uygulamasının başarılı olduğunun kanıtı saç ekiminden 1 yıl sonra saç ekimi yapıldığının yakın çevreniz tarafından dahi anlaşılamamasıdır. Saç ekiminde doğal görünüm sadece çok sık saç ekimi ile sağlanamaz. Doğal görünüm için her adımda doğru teknik ve uygulamayı yapmak çok önemlidir.

Saç köklerinin zarar verilmeden fue yöntemi ile alınması, saç kanallarının küçük çaplı iğnelerle,saç çıkış açısı ve yönü dikkate alınarak açılması gereklidir.

Estetik cerrahi alanında yeniliklerin en önemlilerinden birisi de saç ekimi uygulamasıdır. Saç ekimi operasyonları birçok insanı psikolojik açıdan olumsuz etkileyen saç dökülmesi ve saçsızlık problemini büyük ölçüde ortadan kaldırmıştır. Her yenilikte olduğu gibi saç ekiminin doğal saçlarla aynı düzeyde ekilebilmesi ve gelişebilmesi için bu uygulamanın geliştirilmesi gerekliydi.

Günümüzden 15-20 yıl önce yapılan saç ekimleri insanları tatmin etmekten ve beklentileri karşılamaktan uzaktı. Saç derisinin balon yöntemi ile genişletilerek cerrahi bir operasyonla alınıp saçsız alana nakledilmesi, daha sonra saç köklerinin adacıklar şeklinde saçlı deri ile beraber nakledilmesi yöntemleri saç ekimi olmakla beraber doğallıktan uzak görünmekteydi.

3 YORUMLAR

  1. Saç ekimi konusunda hazırlamış olduğumuz sağlıklı ve doğru bilginin adresi saç ekimi haber sitemize değerli görüş ve yorumlarınızı bekliyoruz…

  2. Bu saç dökülmesi başımıza dert oldu . Saç ekiminden çözüm gibi görünüyor açıkcası ama cesaret edemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaş varsa lütfen bilgi versin. Birkaç Samsun’a ve losyon kullandım ama faydası olmadı….

  3. ismail bey ben de sizinle aynı sıkıntıyı paylaşıyorum. çok araştırdım ama bi türlü cesaretimi toplayamıyorum. bazısı pahalı diyor bazısı ucuz. biiri çok acıyor diyo biri hiç hissetmedim diyo. aynı kurumu biri göklere çıkarıyo biri yere batırıyo. bazen çok araştırmak iyi değil galiba. benim de aklım çok karıştı. evet. saç ekimi yaptıranlar fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim ben de.

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.