FUE Saç Ekimi Fiyatları

2
5939

FUE Saç Ekimi Fiyatları; Saç ekimi operasyonu yapan kurumlar son zamanlar arttı. Gelişen teknoloji ile birlikte saç ekimi operasyonlarının verdiği sonuçlar nedeni ile bu tedavi yöntemine olan tercihin artmasına bağlı olarak saç ekimi yapan kurumların sayıs haliyle arttı. Saç ekimi uygulamasında nakil edilecek greft miktarına göre saç ekimi fiyatı da farklılık göstermektedir. Bunun yanı sıra saç ekimi tedavisinde kullanılacak ilaçlara göre saç ekimi fiyatında değişkenlik olabilir.

FUE saç ekimi yönteminde ise ekim ücretleri diğer yöntemlere göre daha yüksektir. Bunun bazıları ise FUE yönteminde cerrahi biri operasyon olmaması ve dikiş işlemi olmaması, saç köklerinin şerit halinde değil tek tek alınıp ve tek tek ekilmesi, gerekli saç kökü miktarına ulaşılabilme ihtimalinin yüksek olması FUE saç ekimi fiyatının da yüksek olmasına ekti etmektedir.

FUE Yöntemi

FUE yönteminde bir seans da 4000 – 4500 adet saç kökü ekimi yapılabilmektedir. Diğer yöntemlere nazaran daha estetik ve daha doğal bir görünüm sağlamaktadır. FUE yöntemi ile saç ekimi yaptırdıktan sonra sosyal hayatına aynı gün devam edebilir.

Eğer saç ekimi ameliyatı olmak istiyorsanız saç ekimi merkezi araştırırken ekim ücretine göre seçim yapmamalısınız. Saç ekimi merkezini seçerken donör etkenini, saç ekimi için uygulanan yöntemini ve ekim sonrası başarı oranlarını göz önünde bulundurmalısınız. Saç ekimi işleminden sonraki başarı oranlarını daha önce ekim yaptıkları kişilerdeki sonuçlardan anlayabilirsiniz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.