İspanyollarda Saç Ekimi İçin Türkiye’ye Geliyor

0
3466

İspanyollarda Saç Ekimi İçin Türkiye’ye Geliyor; Türkiye pek çok başarısı ile dünyada adından söz ettiren önemli bir ülke konumunda.

Türkiye sağlık turizminde Araplar ve Ortadoğu’nun yoğun ilgisini çekerken son birkaç yılda bu ilgi Avrupalılarda da yoğunlaştı. 2016 yılında ise sağlık turizmine saç ekimi alanında İspanyollar damga vurdu.

Sadece saç ekimi için her ay yaklaşık 5 bin kişi gelmektedir. Dolayısıyla son yıllarda sağlık turizmi alanında en hızlı yükseliş gösteren branşların başında saç ekimi geliyor. Ülkemizin bu alandaki fiyat politikası, tercih edilmemizde önemli bir etken. Ancak en büyük etken kalite ve profesyonellik faktörü. Kalite memnuniyet demek, memnun kalan turist ülkesinde bizi anlatıyor.

Saç Ekimi

İyi yapılan işler kulaktan kulağa çabuk duyuluyor, ülkemize de prestij katıyor ve ülke ekonomisine ciddi getiri sağlıyor. Ancak tecrübesiz ellerde yapılan başarısız çalışmalar ve merdiven altı yerler bu itibarımıza gölge düşüyor.  Son birkaç yıldır da İspanyolları ağırlamaya başladık. İspanyollar Türkiye’yi ve Türkleri çok sempatik ve samimi buluyor bu yüzden ülkemizi seviyorlar.

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.