Saç Ekimi Sonuçları Doğal Olur Mu?

3
7252

Saç ekimi ameliyatının verdiği sonucun doğal olması ve başarısı, ekim işlemini uygulana doktor ve ekibin becerisine bağlıdır. Bunun dışında uygulanan yöntemin başarısına da bağlıdır. Ekim sonrası gerçek alınacak sonucunda başarısı ve doğallığı saç ekimi yapıldığının belli olmamasıdır.

Saç ekimi yapılan bölgeye ilerleyen zamanda sıklaştırma yapılabilir ancak bu durum sadece verici bölgenin verimli olması halinde yapılabilir.

Uzmanlar genellikle alın bölgesinin ekimlerin de bütünüyle bireyin beklentisini yapmak yerine bireyin kendi onayını alarak olması gerektiği şekilde alın bölgesinin ekim işlemini gerçekleştirmekteler.

Ekim yapılacak diğer bölgelere ise mevcut saç köklerinin yönüne göre saç ekimi gerçekleştirilir.

Saç ekimi uygulamasında kullanılan yönteminde saç ekimi sonucundaki doğallığa ve başarıya büyük oranda etkisi olmaktadır. Saç ekimi yöntemleri arasında en iyi sonucu veren teknik FUE dir.

FUE yöntemi ilk olarak 2004 yılında uygulanmıştır ve uygulandığı günden bu yana alınan doğal görünüm başarı ile saç ekimi yöntemleri arasında ilk sıraya yerleşmiştir. Aslında saç ekimi uygulamasına popülerlik katan yöntem olarak da bilinmektedir.

FUE yöntemi ile en iyi sonucu alma şansınız %95 oranındadır.

3 YORUMLAR

  1. Saç ekimi yaptırmak gerçekten riskli bir işlem arkadaşlar size göre kötü olan görüntünüzün daha kötüsü de ortaya çıkabilir ancak ne kadar iyi araştırma yaparsanız o kadar iyi sonuç alırsınız ve saç ekimi uygulamasında doğal bir sonuç almak için iyi bir saç ekimi merkezi ve iyi bir doktor seçmelisiniz.

  2. Saç ekimi yaptırmak istiyorum ancak ekim sonrası saçlarım ne kadar yoğun olur bilmiyorum açıkçası korkuyorum da daha kötü bir sonuç çıkarsa diye biraz araştırma yaptım genellikle herkes iyi sonuçlar elde etmiş biraz daha rahatladım şuan ama yinede emin değilim.

  3. Saç ekimi yaptırdım 4 sene oldu ilk zamanlar saç ektirdigim belli oluyordu ancak artık belli bile olmuyor üstelik saç ekimi son yilllarda öyle bir ilerleme kaydettiki şimdiki sonuçları daha doğal olacaktır.

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.