Saç Ekimi Yaptırmak İsteyenler Dikkat

1
2231

Saç ekimi uzmanları tarafından yapılan açıklamalarda, saç ekiminin önemli ve dikkat isteyen bir konu olduğunu anlatarak, saç ekimi uygulamasında saç ekimi merkezi ve doktor seçiminin de önemli olduğunu vurguluyorlar.

Saç ekimi uzmanları, saç ekimi uygulamasından önce dikkat edilmesi gereken hususları paylaştı. Saç ekiminin nedenin bir saç ekimi uzmanı tarafından değerlendirilerek saç dökülmesinin kesin belirlenmesi gerekmektedir. Saç ekimi uygulaması için karar vermeden önce, bireyin doğru saç ekimi merkezini, saç ekimi doktorunu seçmesi çok önemlidir. Saç dökülmesi bir uzman tarafından kesin olarak belirlendikten sonra saç ekimi ve ekim işleminden sonra kullanılacak ilaçların ya da diğer tedavi yöntemleri üzerine doktorun bireye bilgi aktarması gerekmektedir.

Kadınlarda ve erkeklerde saç kaybının en önemli nedeninin kalıtımsal nedenler olduğunu anlatan uzmanlar, genetik nedenlerin haricinde vitamin eksiklikleri, hormonal bozuklukların ve ani kilo alma ve zayıflamanın da saç kaybı ile sonuçlanabileceğini söylüyorlar.

Saç ekimi yaptırmak isteyen herkesin bu konuda çok dikkatli olması gerekmektedir ve saç ekimi operasyonları hakkında detaylı bilgiye sahip olmaları gerekmektedir. Saç ekimi hakkında bilgi edinmeden önce saç ekimi yaptırmak için kliniğe giden bireyler doktorun ne söylediğini anlamaz ve söylenen her şeye tamam diyebilir buna bağlı olarak da yanlış karar aldığının farkında olmayabilir. Bu yüzden önce araştırın sonra karar verin.

1 YORUM

  1. Saç ekimi yaptimak gerçekten dikkat isteyen bir işlem arkadaslar benim düştüğüm hataya siz düşmeyin ikikez saç ekimi yaptırmak zorunda kaldım yinede ilk operasyonda ki hatları telafi edemedik. Ben bilinciszce gittim ilk saç ekimi merkezine saç ektirdim ve aldığım sonuç hüsran sizde aynı hataya düşmeyin.

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.