Saç Ekiminde 4 Avantaj

0
1126

Saç Ekiminde 4 Avantaj

1.Alınan Saç köklerinin ekilmesine kadar geçen sürede (2-3 saat) ,en doğal ortamda daha canlı kalması ve zarar görmemesi

2.Saç alınan bölgelerin daha hızlı iyileşmesi

3.Bölgedeki ince ve cansız tüy şeklindeki saç köklerini uyararak canlandırması.

4.Yeni ekilen saç köklerinin ,ekildikleri dokuya daha hızlı uyum sağlaması

Saç Ekiminde 4 Avantaj; Saç ekiminde uzun yıllardır çözülemeyen en önemli problem ekilmek üzere çıkarılan saç köklerinin canlılığını yitirmeden ve zedelenmeden tekrar ekilmesidir. Uzun süre dışarıda bekletilen saç kökleri doğala en uygun ortamda bekletilirse canlılığını korur. PRP kullanımının en önemli avantajı ekilmek üzere toplanan saç köklerinin en doğal ortamda bekletilmesidir. Böylelikle saç kökleri uzun süre nemli kalır, oksijenlenir ve vücudun doğal asit alkali dengesinde saklanmış olur.

PRP içerdiği 7 ana kök hücre uyarıcı büyüme faktörü ile hem dış ortamda saç kökünün sağlam kalmasını sağlamakta hem de ekildiği yerde içerdiği yeni mikrodamar oluşturucu büyüme hormonuyla kısa sürede saç köklerinin oksijen ve besin alımını sağlamaktadır.

PRP ayrıca ekim yapılan bölgede seyrek ve cansız tüy şeklinde saçlar mevcutsa bu saçların da canlanmasına ve uzamasına yardım etmektedir.

 

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.