Tanju Çolak da saç ekimi yaptırıyor

0
10873

Son yıllarda ünlüler arasında saç ekimi yaptıranların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunun son örneği ünlü futbol adamı Tanju Çolak oldu. Uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünen ve bir arayış içinde olan ünlü futbol adamı Tanju Çolak uzun süredir kullandığı ilaçlara rağmen kalıcı çözüm “ Saç Ekimi “ için nihayet kararını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Estetistanbul Tıp Merkezi’nde Dr. Hamid AYDIN ve Dr. Reşat ARPACI’ya muayene olan Tanju Çolak “Uzun bir süredir saçlarımı korumak için Almanya’dan ithal edilen bir ürün kullanıyordum. Saçlarımın bu derece korunmuş olmasını bu ürüne borçluyum. Ancak bir yandan saçlarımı korurken bir yandan da saç ekimi düşünüyor ve araştırma yapıyordum. Dr. Hamid AYDIN ile yaptığım görüşme ile kararımı vermiş bulunuyorum. Programlarım ve işlerime göre bir program yaptım ve en kısa zamanda saç ekimi ameliyatımı olacağım.” dedi.

Dr. Hamid AYDIN ve Dr. Reşat ARPACI da yaptıkları açıklamada, “Tanju Çolak saç ekimi için çok uygun bir hasta. Eğer mezoterapi ve diğer yöntemlerle tedavi edilebilir bir hasta olsaydı öncelikle bu tedavileri önerirdik. Tanju Bey’in uzun yıllardır saçlarını koruyabilmiş olması çok şaşırtıcı. Bunu da kullandığı ürüne ve yaptığı bakımlara bağlıyorum. İnşallah en kısa sürede saç ekimini yapacağız. Dünyanın en son uyguladığı teknik olan FUE’yi uygulayacağız. Ameliyatımız yaklaşık 4 saat sürecek ve lokal anestezi altında yapılacak. Bu sebeple hastamız ağrı hissetmeyecek. Operasyondan bir kaç gün sonraki televizyon programına rahatlıkla çıkabilecek ve saçlarında operasyona ilişkin bir işaret kalmamış olacak. Tanju Çolak’tan sonra gerek futbol camiasından gerekse kendisini seven milyon kişilik kitleden birçok kişinin saç ekimi yaptıracağını düşünüyoruz.” dediler.

CEVAP VER

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.